Business to Business

Snuffelmug is veel meer dan alleen een kringloopwarenhuis. Met ons eigen naaiatelier en sorteercentrum kunnen we voor grote en kleine bedrijven van waarde zijn op het gebied van social return. 

Met onze naaiatelier hebben we de nodige creaties voor diverse bedrijven kunnen realiseren.

Onze tassen zijn allemaal gemaakt van gerecyceld materiaal. Zowel kleine als grote orders daar draaien wij ons hand niet voor om. We maken ze allemaal met veel plezier. Heb je een eigen ontwerp, geen enkel probleem. Onze zeer ervaren collega’s van het naaiatelier helpen je graag om je ontwerp te realiseren.

Met ons sorteercentrum dragen we een flinke steen bij, bij het verminderen van de textiele afvalberg.

Gedoneerde kleding uit de kledingbakken in en rondom Haarlem wordt door ons gesorteerd. Een gedeelte daarvan wordt verkocht in onze winkels een andere gedeelte gaat naar Gambia.

Daarnaast zijn wij ook de juiste partner voor bedrijven die omhoog zitten met oude voorraad. Deze wordt bij ons niet vernietigd maar geupcycled en/of verkocht.
Sorteren kan voor ons ook betekenen, boekjes ontdoen van een plastic plaatje waardoor het beter te recyclen is. Het betreft niet alleen het selecteren van textiel.

Inmiddels zijn we voor festivals en evenementen een bekende partner in het verzamelen van spullen.

Niks is ons te gek. Of het nou 100 schilderijen zijn voor het stylen van een event of 200 banken voor een festival. Geen probleem, we leveren het allemaal.

Inmiddels hebben we met diverse organisaties mooie projecten gedaan.

Wil je samenwerken, heb je een idee, wil je vernietiging voorkomen of iets anders dan kun je contact opnemen met info@snuffelmug.nl