Lees voor

Dubbelfeest! Kom vier met ons mee!

Snuffelmug Haarlem bestaat 10 jaar én we zijn verhuisd naar een nieuwe locatie. Daarnaast viert Snuffelmug Heemstede haar 5-jarig jubileum.

Dat betekent dubbel feest en we willen jullie allemaal uitnodigen om dit met ons te vieren op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 17.00 uur op allebei de locaties. 

Op onze feestelijke dag is er voor ieder wat wils. Doe mee met creatieve workshops zoals ‘Maak een upcycle diadeem’ of ‘Pimp een T-shirt’ en laat je creativiteit de vrije loop! Voor de kleintjes hebben we leuke kinderactiviteiten, waaronder kinderschmink. Geniet van live muziek en entertainment en bewonder de circulaire projecten van leerlingen van het Coornhert Lyceum tijdens onze expositie. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook feestelijke korting aan! Profiteer van 50% korting op geselecteerde items en scoor geweldige aanbiedingen.

Kom langs en ervaar een dag vol plezier en gezelligheid bij Snuffelmug, waar je niet alleen unieke tweedehands items vindt, maar ook een warme en gastvrije sfeer.

Wist je dat je een diadeem gewoon zelf kunt maken

Judith van xpozai.com laat je zien hoe je een diadeem kunt maken van oude spijkerbroeken, gerecycled vilt, uienzakjes, chipsverpakking, knopen en andere textiele restjes. Tijdens de workshop knippen, knopen, rijgen, spelden en naaien we verschillende vormen op een diadeem. Die kan jij op jou volgend uitje kunt dragen. Alles is voorradig, maar zelf iets mee brengen, wat jij graag op jou diadeem ziet, mag natuurlijk ook.

Voor alle leefttijden vanaf 4 jaar, wel hebben kinderen van 4 tot 6 jaar begeleiding van 1 ouder nodig .

Er zijn diademen voor elke leeftijdsgroep afhankelijk van vaardigheden wordt een diadeem gekozen die in 1 à 2 uur tijd gemaakt kan worden.

In principe werken we met naald, draad en schaar, maar afhankelijk van de leeftijd en vaardigheden kijken we of dit mogelijk is of dat we een andere aanpak nodig hebben.

Er zijn 6 plekken per workshop 
Bijdrage: gratis 
Tijden: 10-12 uur in Haarlem/ 14-16 uur in Heemstede
Aantal deelnemers: 6
Aanmelden: info@xpozai.com

T-Shirts pimpen

Onder begeleiding van ontwerpster Helina Guleria kunnen kinderen van leeftijd 6-14 jaar deelnemen aan een workshop in haar studio in Haarlem (of als gastdocent op scholen). Via de les krijgen de kinderen uitleg over hoe je een oude T-Shirts kan upcyclen naar iets nieuws en unieks.

Er zijn 12 plekken per workshop 
Bijdrage: gratis 
Tijden: 10.30 -12.00 uur in Haarlem / 14.00 -15.30 uur in Heemstede
Aantal deelnemers: 12
Aanmelden: info@helinaguleria.com