WINKEL
023 543 43 44

Openingstijden

Maandag 09:00 t/m 17:00
Dinsdag 09:00 t/m 17:00
Woensdag 09:00 t/m 17:00
Donderdag 09:00 t/m 17:00
Vrijdag 09:00 t/m 17:00
Zaterdag 09:00 t/m 17:00

OPHAALDIENST
023 543 43 43

Huisregels

Snuffelmug heeft een aantal regels en richtlijnen. We proberen altijd zo vriendelijk mogelijk te zijn en verwachten dat eigenlijk ook van onze klanten. Klik voor voorwaarden op onderstaande onderwerpen:

 

Inname

Snuffelmug verkrijgt haar producten door schenkingen. Snuffelmug koopt geen producten in en ruilt ook geen producten tegen een ander product.

Prijzen

* Over prijzen kan niet worden onderhandeld.

* Artikelen zonder prijs worden niet verkocht. Deze artikelen komen op een later door Snuffelmug te bepalen moment weer geprijsd terug in de winkel. Deze artikelen kunnen ook niet worden gereserveerd.
* Heeft u een advies over de prijzen dan horen we dat graag. Onze medewerkers kunnen namelijk een inschattingsfout maken, maar de leiding zal hier uiteindelijk een beslissing over maken.

 

Ruilen of retour

Aangezien het 2e hands artikelen betreft en elk artikel uniek is kunnen aankopen niet worden geruild. Bij een gekocht artikel wordt er geen geld of tegoedbon terug gegeven. U moet van te voren de potentiële aankoop controleren op mogelijke defecten of onvolkomenheden.

Garantie

Snuffelmug geeft geen garantie op producten die door ons verkocht zijn. Wij adviseren dan ook om elk artikel goed te inspecteren alvorens het betaald wordt. 

Wanneer het gaat om elektronische artikelen is snuffelmug coulant. Elektronische artikelen testen wij door middel van de stekkertest. Verder gaat de controle niet. Mocht eenmaal thuis blijken dat het artikel toch niet naar verwachting werkt kan het retour worden gebracht. Snuffelmug neemt echter alleen retour met de originele kassabon en ondertekening van een retourbewijs. Wij ruilen niet tegen een soortgelijk artikel. Snuffelmug behoudt zich het recht voor om bij twijfel het aangeboden artikel niet retour te nemen.

Reserveren

Artikelen kunnen niet worden gereserveerd. Pas wanneer een artikel afgerekend is, is het artikel verkocht. Tot die tijd blijft het van Snuffelmug en ligt de zeggenschap volledig bij Snuffelmug.
Bij een geslaagde verkoop kunt u uw aankoop tot maximaal 3 dagen kosteloos laten staan bij Snuffelmug. Daarna wordt er 5 euro per dag aan opslagkosten in rekening gebracht. 7 dagen na aankoop worden de artikelen weer in de winkel geplaatst. Het bedrag minus opslagkosten wordt dan vergoed.

 

Schade

Verkochte artikelen van Snuffelmug zijn tweedhands artikelen. Voor schade ontstaan door een product gekocht bij Snuffelmug is Snuffelmug niet aansprakelijk.

Verlies

Ondanks de camerabeveiliging is Snuffelmug niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw eigendom. Mocht het voorkomen dat u iets mist, neem dan contact op met de leidinggevende.

Diefstal

* Snuffelmug heeft videocamera's die opnames maken van de winkel. Bij vermoeden van diefstal worden deze beelden aan de politie overgedragen.

* Bij diefstal wordt altijd aangifte gedaan bij de politie, ongeacht de waarde van het geconfisceerde product.

* Bij diefstal wordt aan de pleger een compensatie in rekening gebracht van 151,- euro. Eventueel aangevuld met andere kosten onstaan door schade m.b.t. de diefstal.

* Snuffelmug behoudt zich het recht voor een tassencontrole bij u te doen.