Wilt u goederen schenken aan Snuffelmug?

Ophaaldienst:
Snuffelmug kan de goederen kosteloos bij u ophalen. Kunt u de goederen niet op begane grond zetten dan komen we eerst even kijken. Onze medewerkers zijn namelijk geen professionele verhuizers, daarom tillen we geen spullen van trappen af. Wilt u er voor zorgen dat kleine spullen verpakt zijn in een doos of tas en dat deze niet te zwaar beladen zijn. Een vrije doorgang en een beetje hulp wordt door onze medewerkers zeer op prijs gesteld.

Wilt u een afspraak inplannen? Ben dan naar onze ophaaldienst. Telefoonnummer 023-5434343

Zelf brengen:
In alle winkels kunt u zelf uw goederen brengen. Dit kan tussen 10.00 en 16.30 uur.
U kunt terecht voor de afgifte goederen in Heemstede aan de achterkant van ons pand.
Bereikbaar met de auto via de linkerkant van het parkeerterrein om het pand heen.

We zien in vrijwel alles een tweede leven en zijn daarom niet erg kritisch. Alle nog bruikbare en goed functionerende goederen nemen wij graag in. Helaas mag niet alles verkocht worden en denken we ook zeer aan de veiligheid van onze medewerkers en het milieu.

Een lijst van goederen die wij niet meenemen:
- Klein chemisch afval (schoonmaakmiddelen, verf, batterijen, etc)
- Autobanden
- Asbest (houdende) materialen / spullen
- Zonnebanken/zonnehemels
- Spaarlampen
- Cartridges
Uiteraard ook geen huishoudelijk & tuin.

Oude of niet werkende huishoudelijke elektrische apparaten nemen wij wel in. Het is prettig te weten wat het mankement is.

Heeft u twijfels over uw aan te bieden goederen, dan kunt u altijd informatie inwinnen bij één van onze medewerkers aan de telefoon of in de winkel. Zij helpen u graag.

Het zal gaan voorkomen dat er een verschil van mening is over de aangeboden spullen en de bruikbaarheid hiervan. Wij behouden ons dan ook het recht voor om iets niet mee te nemen, echter is dit niet onze intentie.

 

header onder