WINKEL
023 543 43 44

Openingstijden

Maandag 09:00 t/m 17:00
Dinsdag 09:00 t/m 17:00
Woensdag 09:00 t/m 17:00
Donderdag 09:00 t/m 17:00
Vrijdag 09:00 t/m 17:00
Zaterdag 09:00 t/m 17:00

OPHAALDIENST
023 543 43 43

Wilt u goederen schenken aan Snuffelmug?

Wij zouden er erg blij mee zijn!

Bij onze winkel aan de Surinameweg 9b kunt u herbruikbare goederen afgeven. Dit kan altijd overdag tussen 9.00 en 17.00 uur van maandag t/m zaterdag bij ons inname goederen punt. Wij helpen u graag met uitladen.
Snuffelmug kan de goederen ook kosteloos bij u ophalen. Ook voor complete inboedels kunt u bij ons terecht. Neemt u daarvoor contact op met onze ophaaldienst 023 - 543 43 43 en wij komen dan op het afgesproken dagdeel. Kunt u de goederen niet op begane grond zetten dan komen we eerst even kijken. Onze medewerkers zijn namelijk geen professionele verhuizers. Zorgt u er wel voor dat de goederen in een deugdelijke doos of tas zitten, de dozen of tassen niet te zwaar zijn en de doorgang vrij is? Wij vinden het niet erg om te tillen maar houden wel de gezondheid en veiligheid in de gaten.

Wij zijn met alles blij en zien in vrijwel alles een tweede leven. Alle nog bruikbare en goed functioneerde goederen nemen wij graag in. In een aantal gevallen kun je van meerdere producten weer een goed functionerend product creëren. De medewerkers van onze planning, ophaaldienst en ons magazijn aan de Surinameweg kunnen u daar meer informatie over geven.

Sommige goederen mogen helaas niet meer verkocht worden. Bijvoorbeeld chemisch afval ( verf, schoonmaakmiddelen etc. ), autobanden, snoeiafval, bouw & sloopafval, dat gaat echt niet meer. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw gemeente of het zelf wegbrengen naar het afvaldepot in uw gemeente. U kunt bij ons in de winkel de lege batterijen, cartridges, oude mobiele telefoons en spaarlampen afgeven. Wij zorgen voor een juiste recycling in samenwerking met onze partner Spaarnelanden. 

Wij zullen altijd proberen alle goederen op te halen die ons aangeboden worden. Het zal gaan voorkomen dat er een verschil van mening is over de bruikbaarheid. Wij behouden ons dan ook het recht voor om iets niet mee of aan te nemen, echter dat is nooit onze intentie.