Wat vind u bij de Snuffelmug

Speelgoed

Voor speelgoed ben je bij Snuffelmug aan het juiste adres. Vind voor kleine prijsjes alles voor de kleintjes. Wij hebben van alles. Voor jong en oud, ouderwets of modern speelgoed, nostalgie of onbekend. Voor ieder wat wils!

 

 

 

 

Bruin- en witgoed

Voor allerlei elektronische artikelen oftewel bruin- en witgoed kunt u terecht bij Snuffelmug. Als het gaat om elektronische spullen die we krijgen aangeboden gaan we uit van wat de gever ons verteld. Mankementen, mochten die er zijn, proberen we dan ook zoveel aan te geven op het product. Zo weet u wat er eventueel aan scheelt. Verder testen wij de elektra door middel van de strekkertest. Verder testen doet Snuffelmug niet. Snuffelmug neemt geen spullen terug en ruilt ook niet om voor een ander artikel. In het geval van elektra hanteren we een ruimere marge. Mocht het zo zijn dat het apparaat niet werkt zoals valt te verwachten of zoals we hebben aangegeven in de productinfo dan nemen we het apparaat terug in en krijgt u uw geld terug (met originele kassabon). Dit dient echter wel te gebeuren binnen een week. Snuffelmug adviseert dan ook om elektronische apparaten direct na aankoop thuis te gebruiken zodat u kan controleren of het na behoren werkt.

Meubels

Bent u opnieuw uw huis aan het inrichten, toe aan een andere stijl, of gewoon zomaar wat aan het rondsnuffelen? Snuffelmug heeft altijd weer een verrassend assortiment aan meubels. Vind bij ons wat u nergens anders meer vind. Of het nou om kleine bijzettafeltjes gaat of grote kasten, een degelijke eettafel set voor het hele gezin of een designs relaxfatueil voor u alleen, wij hebben het op enig moment bij ons in de winkel. Kom eens snuffelen en vind uw meubel.

Glas- en aardewerk

Klein- en groot huisraad, potten, pannen, glas en aardewerk, gereedschap, koffers of noem maar op. U kan het zo gek niet bedenken of u kan het bij de Snuffelmug aantreffen. In de voorzijde van de winkel treft u het kleingoed aan en is er altijd wel iets verrassends te vinden. Nieuw, oud, antiek en curiosa. Van weinig waarde of juist van grote waarde?

In de achterzijde van de winkel bevinden zich de grotere spullen, wat we groot huisraad noemen. Alles wat in en om het huis gebruikt word kunt u bij ons vinden. Wij heten dan ook niet voor niks het Haerlemsch kringloopwarenhuis.

Lees- en luister

Snuffelmug heeft een groot aanbod in boeken, platen, cd's en films. Alles op het gebied van lezen, luisteren en kijken kan u bij ons aantreffen. Vriendelijke prijsjes zorgen ervoor dat de boeken en platen de deur uitvliegen en plaats maken voor nieuw aanbod. Zo is er altijd wat te snuffelen.

Door het grote aanbod aan boeken hebben wij deze maximaal 4 weken in onze winkel. Omdat we voor elk boek of tijdschrift graag een tweede leven zien zijn boeken na 3 weken extra voordelig. Kijk bij ons op de afdeling voor uw voordeel en ons genoegen.

Platen hebben bij ons een standaardprijs. Waar tref je dat? platen gaan direct vanuit de achterbak in de platenbak. Voor de echte snuffelaar valt hier dus altijd wat te halen.

Kleding

Wat voor kledingstuk je ook zoekt bij Snuffelmug zal u het zeker vinden. In onze winkel vind u een grote afdeling met kleding voor kinderen, dames en heren. Grote en kleine maten natuurlijk altijd voor een kleine prijs. Gewone alledaagse kleding maar ook exclusieve merken kunt u bij ons vinden. En dat alles tegen een heel vriendelijke prijs. Behalve kleding vind u bij ons ook ander textiel zoals plaids, dekens of gordijnen.

Door het grote aanbod van kleding dat we mogen ontvangen kunnen we u keer op keer verrassen met een veranderd assortiment. Geen week is bij ons hetzelfde. Wanneer u bij ons in de winkel bent let dan op welke kleding er in de aanbieding is. Kleding hebben we maximaal 4 weken in de winkel hangen en alles wat er al langer dan 3 weken is mag mee voor de helft van de prijs! En ook daar tussen valt genoeg goeds te ontdekken voor de echte snuffelmug.

U vind in de Snuffelmug ook een kleermaker. Handig voor die broek die net iets te lang is en u versteld wilt hebben!

Kaarsen maken

 

 

 

 

 

 

 

Koffiecorner

 

 

 

 

 

 


Naaiatelier

 

Fietsen

header onder