Lees voor

Over ons

Kringloopwarenhuis

Steeds meer mensen weten Snuffelmug te vinden. We hebben vaste klanten die elke dag even langskomen. Voor het sociale contact, maar ook omdat er elke dag wel iets bijzonders te vinden valt. Ook zien we meer en meer jonge mensen en jonge gezinnen in onze winkels verschijnen. Kopen bij de kringloopwinkel is hot. In filmpjes op internet delen vloggers enthousiast hun verrassende vondsten. 

Vintage kleding of schoenen om je te onderscheiden van mainstream-mode. Nostalgisch servies dat vroeger bij je moeder of oma op tafel stond. Mooie boeken voor een habbekrats. Leuke hebbedingetjes. Prima zitbanken, stoelen, tafels of bedden. Een te gekke vaas. Fietsen, gereedschap, keukenspullen, bestek. Verzin het maar en het staat er.  Onze prijzen zijn laag om de kans op hergebruik te stimuleren. Dit geeft ook nog eens een goed gevoel voor onze klanten, als zij lachend naar buiten lopen.

Werkplekken

Snuffelmug is geen commercieel bedrijf met winstoogmerk, maar opgezet als een plek voor en door iedereen. Respect voor de ander staat centraal. Wij hebben winkels die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een fijne, beschutte werkplek bieden.

Opleiden en een volgende stap maken is de uitdaging. Daarbij is uw hulp onmisbaar. U levert ons mooie, bruikbare goederen voor een tweede leven. Onze werknemers zoeken die uit. Bruikbare goederen gaan voor een zacht prijsje de winkel in.

Wat niet geschikt is voor hergebruik wordt zorgvuldig gesorteerd voor recycling. Een win-winsituatie voor iedereen èn het milieu! 

Leer-/werktrajecten

Onze winkel is de verbindende schakel tussen mensen en goederen.

Snuffelmug biedt leer-/werktrajecten voor mensen die om fysieke en/ of psychische redenen de aansluiting met de gewone arbeidsmarkt missen. Zin- en waardevol werk geeft zelfvertrouwen.

Mensen kunnen groeien en leren verantwoordelijkheid te dragen en met elkaar samen te werken. Door regionale samenwerkingen creëren we meer kansen.

Snuffelmug is een onderdeel van Spaarne Werkt

Resultaten 2022

Resultaten 2021

Resultaten 2020