Lees voor

Belangrijke update brengen van spullen filiaal Haarlem

Belangrijke Update: Brengen van spullen filiaal Haarlem

Beste klanten en supporters,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons nieuwe adres op Andalusië 38 – 40 binnenkort operationeel zal zijn! Vanaf 2 april zijn jullie van harte welkom om spullen te doneren naar ons nieuwe locatie. Echter, we willen transparant zijn en duidelijk maken dat we nog niet volledig operationeel zullen zijn op deze locatie.

Om jullie toch de gelegenheid te geven om donaties te doen, hebben we een oplossing bedacht. Er zal een Snuffelmugbus beschikbaar zijn op het parkeerterrein ter hoogte van Andalusië 38 – 40. Hier kunnen jullie al jullie spullen doneren, vanaf 2 april.

We begrijpen dat jullie enthousiast zijn om ons nieuwe adres te bezoeken en donaties te doen, en we willen jullie bedanken voor jullie geduld en steun tijdens deze overgangsperiode. Jullie bijdragen maken echt een verschil en helpen ons om onze missie voort te zetten.

Blijf ons volgen voor verdere updates en nieuws over de opening van ons nieuwe pand. Bedankt voor jullie voortdurende steun en begrip.

Team Snuffelmug

4 gedachten over “Belangrijke update brengen van spullen filiaal Haarlem

  1. Hallo Hennie,
   Op 2 april zijn we open op onze nieuwe locatie Rivièradreef 37 & 38-40

   Spullen brengen kan ook vanaf 2 april. Dat bij de bus die op de parkeerplaats staat.
   Adres daarvan is Andalusië thv nummer 38 – 40.

   Fijn paasweekend!
   Team Snuffelmug

  1. Beste Maria,
   Bedankt voor je vraag over het plannen van een afspraak voor het ophalen van je spullen. Momenteel zijn we nog niet bezig met het opzetten van een systeem om afspraken via de computer in te plannen. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Voor het plannen van een afspraak blijft telefonisch contact met onze ophaaldienst de beste manier.

   Je kunt ons bereiken op 023-5434343 tijdens onze openingstijden om een geschikte tijd te vinden voor het ophalen van je spullen. We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

   Nogmaals bedankt voor je begrip en geduld. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn.

   Met vriendelijke groet,
   Team Snuffelmug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *