Lees voor

Heemstede heeft zijn eigen kringloopwarenhuis

Heel graag heten we u welkom bij Snuffelmug in Heemstede. Snuffelmug is een nieuw kringloop leer-/werkbedrijf gevestigd aan de Cruquiusweg 37 in Heemstede. De doelstelling is hergebruik van goederen en grondstof wat ten goede komt aan re-integratie.

Snuffelmug is een waar paradijs voor iedereen die van snuffelen houdt. Wij hebben een zeer groot assortiment aan tweede hands goederen zodat we ons met gerust hart warenhuis durven noemen. Voor een ieder wat wils en altijd voor een vriendelijke prijs. Naast goederen vind u bij ons ook ouderwetse gezelligheid en ambachten zoals een kaarsenmakerij, naaiatelier en boekbinden. Liever gewoon even een kop koffie doen? Ook dat kan. In onze koffiecorner staat de koffie voor u klaar. Snuffelmug staat voor gezellig, goedkoop en gevarieerd.

Voor iedereen van iedereen

Snuffelmug is van ons allemaal. Snuffelmug kan alleen bestaan dankzij de goederen die wij van een ieder krijgen, kan alleen bestaan door de aankopen die onze klanten doen en Snuffelmug kan alleen bestaan dankzij de mensen die bij ons werken. Daarom danken wij iedereen die Snuffelmug mogelijk maakt en nodigen wij ook u uit om eens bij ons langs te komen of ons te bellen voor het ophalen van goederen die u overbodig zijn geworden. Ziet u als bedrijf of instelling kansen voor een samenwerking dan kijken we graag naar de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Snuffelmug is eenvoudig te bereiken. Vlakbij het Kennemer Gasthuis vind u ons aan de Surinameweg 9b te Haarlem (Schalkwijk). Op ons parkeerterrein is het gratis parkeren of wanneer u met de bus komt is het slechts 1 minuut vanaf halte Belgielaan naar de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *