Lees voor

Samenwerking Modair & Snuffelmug

Snuffelmug en Modair® hebben de handen ineengeslagen om een inspirerende etalage te creëren die tot stand is gekomen door het toepassen van hergebruikte materialen en creativiteit. Als je goed kijkt kan je de materialen herleiden naar het interieur van de winkel. Niet alle materialen konden opnieuw worden ingezet in de winkel waardoor we hebben gekeken naar een nieuwe bestemming. Modair zag mogelijkheden om van ´pegboard´ wandsystemen sokkels te maken. Om het geheel extra karakter te geven zijn ze bekleed met gerecycled textiel in de vorm van vilt van I-Did.

Beiden zijn we toegewijd aan het verminderen van de afvalstromen, hergebruik te stimuleren en zo circulariteit te bereiken. Voor de etalage hebben we dat gedaan door creativiteit en sociaal vakmanschap in te zetten om gebruikte meubels en materialen te upcyclen naar frisse hedendaagse displays. Deze samenwerking draagt bij aan het behalen van de duurzaamheidsdoelen van Snuffelmug, waardoor we niet alleen de kringloop van grondstoffen sluiten, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Dit is een missie waar Modair® zich volledig bij aansluit. Samen met zusterbedrijf RUSE zorgen we ervoor dat winkelinterieurs in gebruik blijven, al dan niet door 1:1 te herbestemmen of door de meubels eerst te upcyclen naar de hedendaagse behoeften om aansluiting te vinden bij de merkidentiteit van retailers en merken. Door te werken met herwonnen materialen helpen we hen om hun afvalstromen te verminderen en is een bijzonder en duurzaam store design gegarandeerd!

modair.nl
www.ruseretailfurniture.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *