Lees voor

Snuffelmug op de Vermakersmarkt

Zondag 19 september kon je ons vinden op de Vermakersmarkt op de Grote Markt in Haarlem. Met maar liefst, 3 kramen én met voor ieder wat wils.

• Samen met Spaarnelanden informeerde we jullie over het belang van het recyclen van textiel. Tevens kon je er een kleine afspiegeling van het sorteerproces ervaren. Een proces met een prachtig resultaat waar we trots op zijn.
•  Samen met MooiZooi hebben we al diverse creatieve samenwerkingen gedaan.  MooiZooi is een kei in het creëren van creatieve, duurzame oplossingen voor restmateriaal. Één van onze gezamenlijke projecten waar ook de Ikea bij betrokken was, is op de markt te bewonderen en uiteraard ook te koop.
• Werkdag mag niet ontbreken. Een belangrijke partner waar onze collega’s op een waardevolle manier met hun creativiteit aan de slag kunnen.
• Last but not least er kon ook geshopt worden. Unieke handgemaakte gerecyclede items van ons eigen naaiatelier in Haarlem. Daarnaast zullen we fijn struinen tussen de tweedehands kleding, accessoires en schoenen uit één van de Snuffelmug winkels. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *