Lees voor

C The Future

Wij zijn verheugd te kunnen delen dat we hebben deelgenomen aan het C The Future evenement. Dit evenement was gericht op de vijf nationale transitieagenda’s voor een circulaire economie: bouw, biomassa en voedsel, kunststoffen, maakindustrie en consumptiegoederen.

Dit tweedaagse evenement stond volledig in het teken van innovatie, vaardigheden en digitalisering. Tijdens C The Future werden diverse sessies, talks, demo’s en workshops georganiseerd om de laatste ontwikkelingen en inzichten op deze gebieden te delen en te bespreken. Het was een geweldige gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen, en om bij te dragen aan de groei en duurzaamheid van een circulaire economie.

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die we hebben ontdekt tijdens C The Future en kijken ernaar uit om de opgedane kennis en inzichten in te zetten om onze bijdrage aan een circulaire economie verder te versterken.”

Wij hebben laten zien de kracht van sorteren, hergebruik, recycling en reparatie. Het was een succes en danken de organisatoren hartelijk van dit geslaagde evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *