Lees voor

Repair Café

Goed nieuws! Het Repair Café in Plein1, Heemstede, gaat weer open vanaf zaterdag 13 januari! 🎉 Van 10:00 tot 13:00 staan de enthousiaste vrijwillige monteurs en reparateurs paraat om je te helpen met kapotte spulletjes.

🔧 Heb je kleding, elektrische apparaten, meubels, fietsen, speelgoed, computers, of iets anders dat gerepareerd moet worden? Kom gerust langs bij Plein 1 ! De deskundige vrijwilligers zullen hun uiterste best doen om te kijken of het nog te fixen is.

💰 Als de reparatie slaagt, kun je een vrijwillige bijdrage geven. De kosten voor de reparatie komen dan voor jouw rekening. Het Repair Café is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

🗓️ Noteer ook alvast de data van 3 februari en 23 maart in je agenda! Op deze dagen zijn de reparateurs ook van 10:00 tot 13:00 aanwezig om je te helpen. Plein1 bevindt zich aan het Julianaplein in Heemstede.

2 gedachten over “Repair Café

 1. Goede morgen allen,
  Graag zou ik willen weten wanneer is de Repaircafe in Maart. En of er een regelmatige data’s zijn ervan. Bijvoorbeeld iedere zaterdag en tijdstip.
  Dan met vriendelijk groet,
  Victoria

  1. Hoi Victoria,
   Zover wij weten is er op 23 maart nog een Repair Cafe bij Plein 1.
   Andere data zijn ons niet bekend. Wij hebben nog even de site van Plein 1 bekeken maar daar ook daar zagen we het niet. Misschien het via de site van plein1.nl ze een mailtje sturen met je vraag.

   Met vriendelijke groet,
   team Snuffelmug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *