Lees voor

Upcycle! samenwerkingsproject met Buurtbedrijf Haarlem

Dit keer staat de samenwerking tussen de Snuffelmug en Buurtbedrijf Haarlem centraal. En hoe kan het ook anders ook in deze samenwerking draait het om duurzaamheid.

Zo goed als alle gedoneerde spullen worden bij de Snuffelmug in de winkels verkocht. Toch zijn er ook meubels die stuk zijn en niet meer verkocht kunnen worden in de winkels. Dat gaat normaal gesproken naar grof vuil. Maar sinds kort hebben we een samenwerking project met Buurtbedrijf. Zij halen deze items bij ons op en de medewerkers van buurtbedrijf gaan ermee aan de slag.

Misschien is het meubel in zijn geheel niet meer te verkopen maar sommige onderdelen zijn uitermate geschikt voor upcycling. De tafelpoot van een tafel wordt gecombineerd met blad van een andere tafel. Voila, een bijzonder meubel met een verhaal is geboren.  Je kunt die nieuwe creaties zien en kopen bij de Snuffelmug in Haarlem.

Heb jij een sociale werkplaats en kunnen wij je helpen aan grondstoffen om te upcyclen stuur dan een mailtje naar info@snuffelmug.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *