Lees voor

Kleine wensen voor dierbare mensen

De Snuffelmug staat voor betekenisvol ondernemen en maatschappelijk een verschil maken. Dat doen we dagelijks vanuit onze kringloopwinkels. Het jaar 2020 is zal – op zijn zachtst gezegd – de boeken ingaan als een uitzonderlijk jaar. Corona heeft haar stempel gedrukt en zal ons allen nog voor een lange periode direct en indirect raken. Voor sommige onder ons zijn het extra zware tijden. Alle reden voor de Snuffelmug om te starten met een bijzondere actie onder de naam “Kleine wensen voor dierbare mensen”.  

Hierbij hebben wij jouw hulp nodig. Ken jij iemand die tussen de wal en het schip is geraakt of dreigt te raken? Kan hij wel een steuntje in de rug gebruiken? Laat het ons dat dan weten. Stuur een mailtje naar: info@snuffelmug.nl. Vertel ons wie die persoon is, wat hij goed kan gebruiken en waarom. 

Het zou bijvoorbeeld je buurvrouw kunnen zijn. Al heel lang een winkelhaak in de zitbank, maar nog even geen geld voor een andere. Je gunt het haar om er met Kerstmis wat beter bij te zitten. Of misschien zijn het de kinderen van goede kennissen. Het gaat hen financieel niet voor de wind, maar de kinderen kunnen wel een keer andere kleding gebruiken

Actievoorwaarden

  • Opgave alleen per e-mail met daarin een korte omschrijving wie je iets gunt, wat je hem /haar gunt en waarom, plus je eigen naam, mailadres en telefoonnummer. Geen onnodige persoonsgegevens achterlaten.
  • Inzendingen zijn mogelijk tot en met zondag 20 december 2020.
  • De naam van een persoon die wordt geselecteerd voor een Snuffelmug product wordt niet openbaar gemaakt, tenzij hij/zij dit zelf wil of hier zelf mee akkoord is. Hij/zij wordt door Snuffelmug op de hoogte gesteld en bepaalt zelf of hij/zij dit accepteert.
  • De ingezonden gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden na afloop van deze actie (uiterlijk 31 december 2020) vernietigd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Foto George Becker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *