Lees voor

Gebruikte frituurvetten en olieën in Heemstede inleveren

Vanaf nu kun je bij Snuffelmug Heemstede ook je gebruikte frituurvetten en -oliën inleveren. Let op !het kan alleen in Heemstede, bij ons filiaal in Haarlem kan het NIET ingeleverd worden.

Frituurvet wordt helaas nog door veel mensen door het toilet gespoeld of bij het afval gegooid zonder dat er nagedacht wordt over de gevolgen voor het milieu.

Door het inleveren van gebruikt frituurvet bij Snuffelmug Heemstede draag je bij aan een schoner milieu en voorkom je dat het frituurvet in het riool belandt, wat schadelijk is voor het milieu. Green Oil Recycling recyclet het frituurvet waardoor het een nieuw duurzaam leven krijgt als biobrandstof. 100 liter frituurvet recyclen staat gelijk aan een CO2 besparing van 235 gereden kilometers! Hier kun je dus persoonlijk aan bijdragen.

Hoe werkt het?

Inleveren is simpel. Giet het afgekoelde frituurvet terug in de originele verpakking of in een lege plastic fles. Sluit de fles goed en gooi deze vervolgens in de kliko bij ons bij de afgifte goederen aan de achterkant van het pand. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *